derKous Finale 3.15.45 + ME: Suda tamamen (%100) ve hızlı çözünen %3,0 Azot, %15,0 Fosfor, %45,0 Potasyum, %0.1 Bor, % 0.1 Çinko içeren harmanlanmış NPK gübresidir. Bitkilerde bu elementlerin yetersiz olduğu durumlarda yapılacak uygulama veya uygulamalar ile bu elementlerin eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olur.
ÜRÜN HAKINDA: derKous Finale 3.15.45 + ME: Suda tamamen (%100) ve hızlı çözünen %3,0 Azot, %15,0 Fosfor, %45,0 Potasyum, %0.1 Bor, % 0.1 Çinko içeren harmanlanmış NPK gübresidir. Bitkilerde bu elementlerin yetersiz olduğu durumlarda yapılacak uygulama veya uygulamalar ile bu elementlerin eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olur. Çocuklardan, yiyecek ve içeceklerden uzak tutulmalıdır. Gözleri tahriş edebilir. Deriye temas ettirmeyiniz, teması durumunda bol su ve sabunla yıkanması tavsiye edilir. Serin ve kuru bir yerde iyi muhafazalı bir şekilde saklanmalıdır.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % |
Toplam Azot(N) | 3.0 |
Üre Azotu | 3.0 |
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 15.0 |
Fosfor PentaOksit (P2O5-Suda Çözünür) | 15.0 |
Potasyum Oksit (K2O-Suda Çözünür) | 45.0 |
Bor (B-Suda Çözünür) | 0.10 |
Çinko (Zn-Suda Çözünür) | 0.10 |
SEBZELER Domates,Biber,Patlıcan,Hıyar,Kavun,Karpuz, Kabak,Fasülye,Çilek,Marul,Karnabahar v.s) | Yapraktan Uygulama : İlk meyve teşekkülünden hasat sonuna kadar 10-15 gün aralar ile 3-5 uygulama: 150-200 gr/100 lt. suya(veya da). Topraktan Uygulama : Meyvelerde ilk renk oluşumunu takiben, hasat sonuna kadar.7-10 gün aralar ile 3-5 uygulama:2-3 kg/da. |
MEYVECİLİK (Elma,Kiraz,Şeftali,Kayısı,Armut,Nar,Erik,Zeytin Narenciye,Ceviz,İncir,Badem,Kivi,Bağ,A.Fıstığı,Fındık vs) | Meyvelerde irilik, renk, aroma ve depo-nakliya dayanımını artırmak için, taş çekirdekli meyvelerde çağla döneminden başlanarak, diğer meyvelerde ilk renk düşümünü takiben 7-10 gün aralar ile bir ton suya 2.0-2.5 kg. dozunda 2-4 uygulama önerilir. |
TARLA BİTKİLERİ (Buğday,Arpa,Yulaf,Mısır,Nohut,Ayçiçeği,Çeltik, Yağlı bitkiler,Şekerpancarı,Yem bitkileri,Yer fıstığı vs) | Dane oluşumunu, dane ağırlığını ve protein miktarının artırılmasını teşvik, Yağlı bitkilerde yağ oranına, Şeker pancarında şeker oranına olumlu etki için, dekara 150-200 gr. Gelecek şekilde üretim periyodu boyunca 2-3 uygulama önerilir |
PAMUK | Çiçeklenmeden sonra, özellikle elyaf kalitesini artırmak için 1-2 uygulama:150-250 gr/da dozunda önerilir. |
MUZ | İlk meyve oluşumundan, meyvelerin standart büyüklüğüne ulaşıncaya kadar, Yapraktan dekara 200-250 gr.dozunda 2-4 uygulama önerilir. Topraktan ise(damla-sulama) 2-3 kg/da dozunda 3-4 uygulama. |
BAĞ-ZEYTİN | Meyvelerde renk, irilik Bağda aroma artışına yardımcı olmak,Zeytinde yağ oranının artışı için dekara 200-250 gr.dozunda ilk meyve oluşumundan hasada kadar, 10-15 aralar ile 3-5 uygulama önerilir. Damla-Sulama ile topraktan ise:2-4 kg/da. |
NARENCİYE | Haziranda Boncuk döneminde ve renk düşüm döneminde olmak üzere, dekara 200-250 gr. dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
FINDIK | İlk meyve oluşumunda ve iç doldurma dönemi başlangıcında olmak üzere dekara 150-200 gr. dozunda 2-3 uygulama önerilir. |
DİĞER ÜRÜNLER | Meyveli dömen başlangıcında, meyvelerde renk,aroma,irilik,nakliya ve depo dayınımı artırmak,meyvelerin albenisini yükseltmek için 150-250 gr/da dozunda 2-4 uygulama, Topraktan uygulamalar da ise 2-4 kg/da |
HATIRLATMA: Uygulama tablosundaki bilgi ve öneri dozları genel bilgilendirme amaçlı olup, yapraktan uygulamalarda yaprak analizine göre, topraktan uygulamalarda toprak analizine göre yapılacak öneri dozları esas alınmalıdır. Bu ürün diğer yaprak, taban gübreleri ve zirai mücadele ilaçları ile karışabilir. Geniş alan uygulamalarında ve/veya tereddüt halinde ön test yapınız. Rüzgarlı ve yağışlı havalarda uygulama yapılması önerilmez. Uygulama sabah veya akşam üzeri yapılmalı, uygulama esnasında hiçbir şey yenilmemeli ve içilmemelidir.
AMBALAJ: 1 Kg x 20 Ad/Koli, 2 Kg x 8 Ad/Koli, 10 Kg x 2 Ad/Koli